Photo­Mapper Server

PhotoMapper Server biedt alle voordelen van online, efficiënt fotomanagement. De op ArcGIS Server gebaseerde oplossing maakt het mogelijk foto’s te uploaden, beheren en verspreiden binnen de hele organisatie, inclusief professionele functies voor gebruikersbeheer en beveiliging.

Online fotobeheer voor alle collega’s

Nooit meer eindeloos zoeken naar foto’s waarvan u weet dat ze ergens moeten zijn. Nooit meer vragen waar een foto genomen werd en in welke richting. PhotoMapper Server schept orde in de chaos door middel van een centrale fotodatabase.

Met PhotoMapper Server importeert u in slechts enkele muisklikken uw volledige foto-database in ArcGIS. Deze Enterprise-oplossing is ontworpen voor het beheer van grote hoeveelheden digitale foto's. Foto’s van al uw projecten en werkzaamheden worden centraal opgeslagen en zijn door geautoriseerde medewerkers eenvoudig terug te vinden. De integratie met ArcGIS for Server garandeert een solide en goed beveiligde architectuur.

Veilig en beheersbaar

Het importeren van eerder gemaakte foto’s gebeurt volledig automatisch. Geautoriseerde gebruikers kunnen nieuwe foto’s eenvoudig online toevoegen volgens vooraf gemaakte afspraken.

De uitgebreide module voor gebruikersbeheer zorgt vooraf voor gedefinieerde rollen van gebruikers en beheerders, zodat u zeker weet dat uw foto’s alleen op de juiste manier en door de juiste personen worden gebruikt.

De kaartgerichte interface van PhotoMapper Server biedt veel voordelen voor gebruikers. Foto’s zijn terug te vinden op basis van hun locatie, maar ook op andere attributen die in de EXIF-header aanwezig zijn.

U kunt zowel foto's voorzien van GPS-positie als ‘normale’ foto’s inladen in PhotoMapper Server. Non-georeferenced foto’s voorziet u eenvoudig van de bijbehorende GPS-coördinaten door ze naar de juiste positie op de kaart te verslepen.

  • Geef meerdere beheerders en gebruikers aan
  • Laat foto’s weergegeven in een online viewer, inclusief fotorichting
  • Structureer foto’s in albums, per project of bedrijfsonderdeel
  • Gebruik standaard kaartondergronden en luchtfoto’s
  • Integreer met uw eigen (project)kaartbestanden
  • Integreer met foto’s in ArcGIS for Deskop
  • Neem tekst-memo’s (vanuit de Ricoh G800SE) meteen mee
  • Gebruik ook foto’s vanuit andere GPS-enabled camera's*

* Informeer bij vragen over de compatibiliteit met camera-modellen of softwareversies

Terug